Informatie

Hier lees je alle praktische informatie zoals hoe het geregeld is met betrekking tot vervoer, de algemene regels en de huisregels die tijdens Indicator van toepassing zijn.

TRAVEL

Party-Vervoer
De samenwerking met Party-Vervoer maakt het mogelijk om vanaf diverse opstapplekken in Nederland Kings Of Core te bezoeken zonder zorgen over vervoer. Naast dat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken krijg je ook nog eens een extra korting op de busreis en de entree.

Meer info volgt binnenkort.

Party-Vervoer
Bij Party-Vervoer is het ook mogelijk om je eigen touringcar te regelen en daar wordt je dan ook bij ondersteunt. Zo zal je in samenspraak alle praktische zaken die hierbij komen kijken tot in de puntjes regelen. Maar daar houdt het niet bij op want Party-Vervoer zal je hier ook nog voor belonen.
Interessant? Klik dan hier voor meer info.

Eigen touringcar
Om ervoor te zorgen dat alles in goede banen verloopt is het van belang dat je de organisatie van Kings Of Core laat weten als je met een eigen georganiseerde touringcar Kings Of Core gaat bezoeken. Vul hiervoor het contactformulier in met als onderwerp ‘’touringcar’’.

De Suikerunie is bereikbaar met busvervoer van QBuzz op bushalte 8. Check 9292.nl voor de reistijden en check goed of deze passen bij jou aankomt en vertrektijden.

Er worden geen pendelbussen ingezet omdat de Suikerunie vanaf het hoofdstation goed is te bereiken. Er zullen uiteraard wel voldoende taxi’s aanwezig zijn mocht je daar gebruik van willen maken.

Wanneer je wordt afgezet en/of wordt opgehaald maak dan gebruik van de kiss & ride welke duidelijk staat aangegeven middels wegbewijzering.

De Suikerunie is met alle gangbare type vervoersmiddelen makkelijk te bereiken. Wel geldt een andere route voor de auto dan voor de fiets of openbaar vervoer. Echter is het terrein in ontwikkeling waardoor het nog niet in alle navigatiesystemen is opgenomen. Het verzoek gebruik te maken van Google maps met als adres Van Heemskerckstraat 60!

Met de fiets:
De ingang met de fiets is aan de Energieweg 9. Er zijn daar fietsenrekken aanwezig.

Met de auto:
Het verzoek gebruik te maken van Google Maps met als adres Van Heemskerckstraat 60!

Vanaf Ring ZUID: Drachten en Assen: afslag 36, volg N370, RING WEST. Na stoplicht 2e afrit (richting Centrum, Hoendiep / Schilderswijk / Hoogkerk). Neem de rotonde 3/4 (weer richting Drachten) en neem de laatste afrit.

Vanaf Ring Noord: Neem Ring West. Afslag Centrum, Hoendiep / Schilderswijk / Hoogkerk. 1e rotonde: rechtdoor. 2e rotonde: neem eerste afslag.

Naast de locatie op het Suikerunieterrein kan jij je auto parkeren op de bewaakte parkeerplaats voor €5,- (betreden en parkeren onder eigen verantwoordelijkheid). Volg de aangegeven route en bij de parkeerplaats wordt je opgevangen door de verkeersregelaar.
LET OP, auto’s die niet geparkeerd zijn op de daarvoor bestemde plekken lopen het risico om te worden weg gesleept. Deze kosten zijn uiteraard voor eigen rekening.

Aan de energieweg 9 kan de fiets/brommer worden geparkeerd. Let op want dit is geen bewaakte fietsenstalling.

F.A.Q.

Om Kings Of Core te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Denk er ook om dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, want het beveiligingspersoneel kan hierom vragen. Wanneer je deze niet kan tonen loop je namelijk het risico dat je geen toegang krijgt tot Kings Of Core.

Check TRAVEL voor meer info.

Er worden geen extra diensten aangeboden of pendelbussen ingezet omdat de Suikerunie goed is te bereiken. Het hoofdstation ligt op een dikke 15 minuten lopen en daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van taxi’s.

Ja! Dus wil jij jezelf en je vrienden het helemaal makkelijk maken en zonder enige zorg Indicator bezoeken, check dan deze link voor meer info.

Criterium Productions verzoekt om gebruik te maken van de hierboven beschreven georganiseerde busreizen. Mocht je toch een eigen bus hebben geregeld, vul dan het contactformulier in met als onderwerp ‘’touringcar’’.

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van de Suikerunie. Parkeren kost 5,- per auto. Volg de instructies van de verkeersregelaar.

Vlakbij de ingang aan de Energieweg 9 kan de fiets/brommer worden geparkeerd welke je vindt door de wegbewijzering te volgen. Let op want dit is geen bewaakte fietsenstalling.

Afgezien van semi-professionele opname apparatuur is het toegestaan je fototoestel / videocamera mee te nemen.
Organisaties die opnames willen maken dienen hiervoor toestemming van Criterium Productions te hebben. Voor een aanvraag vul het contactformulier in met als onderwerp ‘’pers’’.

Ja dat kan in een locker waar je veilig en makkelijk je spullen in kan opbergen. Deze staan in de locatie en kan je huren voor €5,- (plus €5,- borg).

Op locatie is een chill out gevestigd waar je ook terecht kan voor de nodige (warme) versnaperingen.

Nee, er zijn geen sigaretten te koop op locatie. Dus zorg ervoor dat je voldoende sigaretten meeneemt.

Criterium Productions kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vermissing, schade of diefstal van eigendommen.
Wanneer er voorwerpen worden gevonden dan tracht Criterium Productions deze weer in het bezit te stellen van de rechtmatige eigenaar. Het is uiteraard niet altijd mogelijk deze te herleiden dus neem bij vermissing contact op door het contactformulier in te vullen. Geef duidelijk in aan wat je bent verloren en waar mogelijk bepaalde unieke kenmerken. Zij zullen je verder informeren.
Gevonden voorwerpen worden tot uiterlijk twee weken nadat Indicator plaats heeft gevonden bewaard.